Asiakaspalautteita

asiakaspalaute

"Ellin kanssa räpsittiin muutamia edustuskuvia viime viikonloppuna. Kuvat nyt jo käsitelty ja pääsevät kohta käyttöön! Nopea, helppo, edullinen ja ystävällinen - suosittelen lämpimästi! :)"
- JUSSI

"Ihania kuvia! Etukäteen annetut kuvausehdotukset ja kuvaesimerkit pohjustivat kivasti kuvausta. Näin oma ajatus kuvien tyylistä pääsi muotoutumaan jo ennen kuvaustilannetta. Parasta kuvissa oli, että ne olivat aivan perheemme näköisiä! Monipuoliset kuvauspaikat ja - tilanteet omassa kodissa toivat eri puolia meistä esiin. Sait luotua myös hyvän ja luontevan kontaktin lapseemme ja vilkkaan taaperon kuvaus sujui hienosti. Lämpimät kiitokset Elli!"
- ERVI & LASSE

lapsi, lapsikuvaus, perhe

"Erittäin hyvä kokemus ihmisille, jotka eivät hirveästi viihdy kuvattavina ;) 
Kuvaustilanne äärimmäisen luonteva ja rento, nauratti ja hymyilytti oikeasti eikä vain koska Elli pyysi :D Helppoa, sujuvaa ja selkeää ohjausta jota oli helppo noudattaa. Jo koevedokset aivan upeita, käsitellyt kuvat vielä upeampia. Kiitos Elli <3"
- NOORA & EEETU

kihlakuvaus, kihlautuminen, pari

"Kiitos ihanista kuvista ja päivämme ikuistamisesta. Olemme todella tyytyväisiä kuviin ja sinun työskentelyysi päivämme aikana. Kaikkea hyvää sinulle!"
- MOONA & OLLI

"Kuvat tuli perille kivasti juuri ennen pääsiäistä. Kiitos hurjasti, ihania kuvia ovat! Ja hauskoja näkökulmia olit keksinyt, esimerkiksi niissä missä näkee sekä lavan että juhlasalin puolelle samanaikaisesti. Suosituksia laitetaan eteenpäin jos joku kysyy meiltä kuvaajavinkkiä. Näiden avulla kelpaa muistella ihanaa päivää :)"
- TAINA & VILLE

häät, morsian, sulhanen, kaasot

"Kuvaukset olivat alusta loppuun rennot ja luontevat. Mallien ohjaus oli todella sujuvaa, selkeät ohjeet ja yhdessä hiotut ideat näkyvät sanoinkuvaamattoman upeana tuloksena kuvissa! En voi kuin suositella! :)"
- JENNA & TOTTE

pariskuntakuvaus

Uusimmat

Tagit

Instagram

Instagram

valokuvaajaellikeskiloppi